Dränering Växjö

Dränering är en viktig del i din fastighets skötsel! Vi på Markservice i Växjö hjälper dig tryggt och enkelt med din dränering. Genom att välja att dränera din bostad förbättrar du isoleringen för husgrunden och på så sätt förbättrar du även din boendemiljö. Det är essentiellt att ha en stabil grund. Dräneringens uppgift är att hindra fukt från att tränga in i grunden. Tveka inte att kontakta oss på Markservice, vi ser till att din dränering utförs korrekt, i tid och enligt dina specifika önskemål

Trygg dränering som förhindrar fuktskador

Vi hjälper dig att dränera för att förhindra fuktskador på din fastighet. Vid dränering ska faktorer såsom jordens sammansättning, lutningar, djup och avstånd inkluderas.

En dränering inkluderar tre olika komponenter för att skydda din fastighet optimalt. Med hjälp av dessa åtgärder ser du till att din grund bevaras torr och skyddad.

  • Fuktskydd: ser till att hålla betongplattan eller källarväggen fri från fukt.
  • Dräneringsrör: används för att leda bort regnvatten till kommunens dagvattenledning eller brunn.
  • Grovt grus/makadam: ser till att skyndsamt leda bort både fukt och vatten.

Våra nuvarande samarbetspartners är såväl byggföretag, bostadsföretag som privatpersoner.

Dränering- dags att boka tid!

Första steget för att avgöra om det är dags att dränera kan var att ta reda på hur länge sedan det var sedan det senast utfördes ett dräneringsarbete. Har det gått mer än 30 år är det minst sagt dags. Är du osäker, ring oss på Markservice i Växjö så vägleder vi dig i ”dräneringsdjungeln”, kanske är det dags att boka en träff så gör vi en bedömning på plats. En viktig del i arbetet består i planeringsarbetet, kontakta oss en skicklig markentreprenör som hjälper dig med det nödvändiga förarbetet. Tillsammans kommer vi överens om en lämplig tidpunkt som underlättar arbetet med dräneringen för såväl dig som oss. Årstid och omfattning är faktorer som påverkar din fastighets dränering.

Kvalitetsarbeten och miljöpolicy

Markservice har en kvalitetspolicy som innebär okomplicerade och väl genomtänkta samarbetsformer är bästa sättet att upprätthålla rätt kvalitet i verksamheten. Genom att ständigt vara lyhörda ser vi till att uppfylla dina specifika önskemål. Ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag. Självklart har vi en miljöplan som ser till att vi alltid strävar efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt.

Skräddarsydda lösningar för dig!

Vi är lyhörda och ser alltid till att anpassa vårt arbete utefter dina personliga önskemål. Behöver du hjälp, tips, kunskap och inspiration till din dränering? Vi visar dig gärna tidigare referensarbeten inom dränering som gör att du kan känna dig trygg med oss som din personliga markentreprenör.

Kontakta gärna oss – vi vägleder dig rätt  

Vi har gedigen erfarenhet av dränering och hjälper privatpersoner och företag i Växjö med omnejd. Vi håller vad vi lovar och lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig nöjd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina dräneringsarbeten. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer, du hittar oss i Växjö. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsförslag på dränering.

 

Kontaktuppgifter

Markservice AB
Adress
Renvägen 13
352 45 VÄXJÖ

Telefon dagtid: 0470 – 234 00
E-post: info@markservice.se

Kundreferenser

“Jag har anlitat Markservice vid ett par tillfällen och kan starkt rekommendera dem. Väldigt proffsiga och framför allt snabba.”

Carl Johansson

“Vi är jättenöjda med Markservice i Växjö. Dom höll alla deadlines och slutresultatet blev precis som vi tänkt oss. Klockrent!”

Anders och Lena

“Jag fick dom rekommenderade från en arbetskollega, och jag är helnöjd med både jobbet de gjorde och priset. Kommer säkert använda dem igen.”

Göran Prenbo

Kontakta oss på Markservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress