Industrimark Växjö

Är du intresserad av industrimark? Markservice i Växjö säljer industrimark och har lång och gedigen erfarenhet av handel av industrimark. Vi säljer olika typer av industrimark i Växjö med omnejd. Tveka inte att kontakta oss på Markservice vi ser till att du blir en nöjd industrimarksägare.

Industrimark till försäljning eller uthyrning

Behöver du hjälp med att köpa industrimark och vill ha kostnadseffektiva lösningar för just dig och dina specifika behov? Vi på Markservice i Växjö säljer industrimark för både företag och privatpersoner. Våra kompetenta medarbetare är alltid redo att råda dig genom köpprocessen i såväl stora som små uppdrag.  Priset på industrimark varierar beroende på flera olika faktorer. Markpriset förändras beroende på läge, tillåten byggnadsyta, antal våningar, skyltläge med mera. Mark för handel och kontor är mer kostsamt än mark för enbart industriändamål. Kontakta oss för mer information kring industrimark.

 Lösningar efter dina önskemål

Vi är lyhörda och ser alltid till att anpassa vårt arbete utefter dina personliga önskemål. Behöver du hjälp, tips, kunskap och inspiration till din framtida industrimark? Vi visar dig gärna tidigare referensarbeten inom industrimark som gör att du kan känna dig trygg med oss som din personliga markentreprenör.

Kvalitetsarbeten och miljöpolicy

Markservice kvalitetspolicy bygger på vetskapen om att okomplicerade och väl genomtänkta samarbetsformer och rutiner är det bästa sättet att skapa och vidmakthålla rätt kvalitet i en verksamhet. Genom att ständigt vara lyhörda ser vi till att uppfylla dina specifika önskemål. Självklart har vi även en miljöplan som ser till att vi alltid strävar efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. 

Önskar du en offert på industrimark i Växjö?

Vi har gedigen erfarenhet av industrimark och hjälper privatpersoner och företag i Växjö med omnejd. Vi håller vad i lovar och lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig nöjd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din kommande industrimark. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer, du hittar oss i Växjö. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsförslag! 

Om Markservice i Växjö

Markservice i Växjö är ett väletablerat familjeföretag. Kontakta oss så hjälper vi dig med din industrimark, vi har erbjudit pålitlig markentreprenad sedan 1992. Hög kvalitet, god service och tidsenliga hantverkare är egenskaper som kännetecknar oss på arbetsmarknaden. För oss är din industrimark viktig, låt oss hjälpa dig!

Kontaktuppgifter

Markservice AB
Adress
Renvägen 13
352 45 VÄXJÖ

Telefon dagtid: 0470 – 234 00
E-post: info@markservice.se

Kundreferenser

“Jag har anlitat Markservice vid ett par tillfällen och kan starkt rekommendera dem. Väldigt proffsiga och framför allt snabba.”

Carl Johansson

“Vi är jättenöjda med Markservice i Växjö. Dom höll alla deadlines och slutresultatet blev precis som vi tänkt oss. Klockrent!”

Anders och Lena

“Jag fick dom rekommenderade från en arbetskollega, och jag är helnöjd med både jobbet de gjorde och priset. Kommer säkert använda dem igen.”

Göran Prenbo

Kontakta oss på Markservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress