Miljöplan

Utifrån den miljöpåverkan som Markservice AB bidrar till har vi gjort en effektiv miljöplan:

Minska negativ miljöpåverkan från användning av fossila bränslen
Detta uppnås genom att helt övergå till miljömärkt diesel samt uppdatera maskinparken så att den successivt byts ut mot nyare maskiner med bättre och effektivare motorer.

Minska förbrukningen av kemikalier som medför skadlig miljöpåverkan
För att kunna utföra detta inventeras varje projekt för att uppmärksamma vilka olika delar av projektet som kan innebära förbrukning av kemikalier med skadlig miljöpåverkan. Därefter undersöks vilka alternativ som finns att tillgå för att vi ska kunna använda de mest miljövänliga produkterna.

Minska mängden icke sorterat och återvunnet material
Detta uppnås genom att placera speciella containrar på Renvägen 13 för att underlätta sorteringen på hemmaplan. När vi är ute på arbetsplatser sorterar vi avfallet i så stor utsträckning som möjligt och om möjligheten finns levereras det direkt till sorteringsstation.

Kontaktuppgifter

Markservice AB
Adress
Renvägen 13
352 45 VÄXJÖ

Telefon dagtid: 0470 – 234 00
E-post: info@markservice.se

Kundreferenser

“Jag har anlitat Markservice vid ett par tillfällen och kan starkt rekommendera dem. Väldigt proffsiga och framför allt snabba.”

Carl Johansson

“Vi är jättenöjda med Markservice i Växjö. Dom höll alla deadlines och slutresultatet blev precis som vi tänkt oss. Klockrent!”

Anders och Lena

“Jag fick dom rekommenderade från en arbetskollega, och jag är helnöjd med både jobbet de gjorde och priset. Kommer säkert använda dem igen.”

Göran Prenbo

Kontakta oss på Markservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress