Fuktsanering Växjö

Vi har lång och gedigen erfarenhet av fuktsanering för att åtgärda fukt- och vattenskador i Växjö. Misstänker du att din fastighet har en begynnande fuktskada, tveka inte att kontakta oss på Markservice i Växjö. Vi utför även fuktmätningar, utredningar och läckagesökningar. En fuktskada eller vattenskada kan bli en mycket kostsam överraskning som riskerar att förstöra såväl inredning som byggnadens sammansättning. Våra markentreprenörer hjälper dig med en fuktsanering när olyckan väl är framme.

Omedelbar åtgärd – fuktsanering

Vatten har en sällsynt förmåga att tränga sig in i det mest knappa utrymme och orsaka stor och omedelbar skada trots att det anses vara en neutral vätska. Vanligtvis kommer fukt och vatten via tak, grundmurar eller via läckande avlopp eller ledningar. Vid en fukt eller vattenskada är det essentiellt att i ett tidigt skede sätta in avfuktning som hjälper till att bromsa mögel och bakterieangrepp. Markservice i Växjö hjälper dig med din fastighets fuktsanering pålitligt och enkelt!

Vi hjälper dig att fuktsanera

Din främsta uppgift när du upptäckt en misstänkt fukt eller vattenskada är att kontakta en expert. Detta är mycket viktigt eftersom om inte dina fuktskador eller vattenskador åtgärdas i tid riskerar du att din fastighet, villa eller ditt fritidshus drabbas av mögel och rötangrepp. Är du det minsta misstänksam för att din fastighet råkat ut för en fukt eller vattenskada så måste du omedelbart kontakta Markservice i Växjö. Vi är din personliga markentreprenör som hjälper dig tryggt och pålitligt med din fastighets fuktsanering.

Kvalitetsarbeten och miljöpolicy

Markservice har en kvalitetspolicy som innebär okomplicerade och väl genomtänkta samarbetsformer är bästa sättet att upprätthålla rätt kvalitet i verksamheten. Genom att ständigt vara lyhörda ser vi till att uppfylla dina specifika önskemål. Ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag. Självklart har vi en miljöplan som ser till att vi alltid strävar efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. 

Skräddarsydda lösningar för dig!

Vi är lyhörda och ser alltid till att anpassa vårt arbete utefter dina personliga önskemål. Behöver du hjälp, tips, kunskap och inspiration till din fuktsanering? Vi visar dig gärna tidigare referensarbeten inom fuktsanering som gör att du kan känna dig trygg med oss som din personliga markentreprenör.

Kontakta oss för en offert

Vi har gedigen erfarenhet av fuktsanering och hjälper privatpersoner och företag i Växjö med omnejd. Vi håller vad i lovar och lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig nöjd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din fuktsanering. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer, du hittar oss i Växjö. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsförslag! 

Om Markservice i Växjö

Markservice i Växjö är ett väletablerat familjeföretag. Kontakta oss så hjälper vi dig med ditn fuktsanering, vi har erbjudit pålitlig markentreprenad sedan 1992. Hög kvalitet, god service och tidsenliga hantverkare är egenskaper som kännetecknar oss på arbetsmarknaden. För oss är din fuktsanering viktig, låt oss hjälpa dig!

Kontaktuppgifter

Markservice AB
Adress
Renvägen 13
352 45 VÄXJÖ

Telefon dagtid: 0470 – 234 00
E-post: info@markservice.se

Kundreferenser

“Jag har anlitat Markservice vid ett par tillfällen och kan starkt rekommendera dem. Väldigt proffsiga och framför allt snabba.”

Carl Johansson

“Vi är jättenöjda med Markservice i Växjö. Dom höll alla deadlines och slutresultatet blev precis som vi tänkt oss. Klockrent!”

Anders och Lena

“Jag fick dom rekommenderade från en arbetskollega, och jag är helnöjd med både jobbet de gjorde och priset. Kommer säkert använda dem igen.”

Göran Prenbo

Kontakta oss på Markservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress